Ervaringen van onze gasten

Ontdek hier hoe onze gasten hun reis naar innerlijke kracht hebben ervaren 

Dankjewel Jan!  Ik heb weer volop inspiratie om gezonder te leven!

En ik voel de energie nog steeds stromen.  Was heel fijn! 

Femke

Gisteren mocht ik een ademsessie Trauma Healing & Breathwork ervaren bij Sindy.  Wat mocht ik veel loslaten en voel me nu al zoveel lichter.  Dankbaar voor de liefdevolle begeleiding van Sindy.  Echt een aanrader en een groot cadeau voor jezelf.

José

Na jaren in behandeling bij psychiater bleef in last hebben van mijn angsten.  Toen in bij Sindy terechtkwam heb ik tweemaal een ademsessie ondergaan. Het heeft me enorm veel gebracht. Ik kan nu veel vrijer leven zonder angsten. Bedankt Sindy!

Peter

Gisteren had ik een heel ontspannen gevoel met toch binnenin een aangenaam gevoel van energie.  Vandaag een beetje hoofdpijn gehad, maar ik denk dat ik gisterenavond nog te weinig gedronken heb.

Verder nog steeds een ontspannen gevoel.

Veronique

Hoi Jan en Sindy,

Een jaar geleden was het nog ondenkbaar voor mij dat ik mij ooit zou wagen aan zo’n, toch wel alternatieve therapie.  Ik ben blij dat ik deze stap toch gemaakt heb.  Na de sessie ademwerk voel ik mij lichter, alsof een zekere druk van mijn schouders plots weg is.  Ik voel mij super vrolijk en heb duidelijk weer frisse energie om er volop tegenaan te gaan.  Het is prachtig wat jullie doen!  Dankjewel!

Christian

Vele jaren liep ik van het ziekenhuis naar kinesist naar Osteopaat om te kijken hoe ik mijn pijnen weg kreeg.

Na 1 ademsessie ben ik volledig klachten vrij.  Zo bijzonder wat er losgelaten mocht worden.

Sindy dank je wel.

Groetjes Lieve

Goed geslapen, weinig last van de rug, uitermate goed gevoel over gisteren.  Dankjewel Jan! 

 Leslie

Dag Jan,

Ik voel me ‘gereset’, hoofd even leeg en weer frisse moed.  Heerlijk!

Veronique

Dag Sindy,

Na 4 ademsessies ademwerk wil ik je zeggen,  dat woorden tekort zouden schieten om mijn gevoel en ervaringen te omschrijven.  Bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Ilse

Merci!  Ik vond het echt top en voel me nu veel relaxter.  Minder druk op mijn nek, maar ook op mijn luchtwegen.  Zo voelt het.  Verkoudheid lijkt ineens beter.   

Conny

Nog bedankt he Sindy en Jan.

Het was een mooie ademsessie.  Jullie hebben mij daar mooi door heen geholpen. 

Groetjes Ed

Een emotioneel zware jeugd heeft er in mijn verdere leven toe geleid dat ik een muur om me heen heb gebouwd en heel bedachtzaam ben in omgang met anderen. Door mijn hoogsensitiviteit neem ik alle indrukken op als een spons wat me heel veel energie kost. Dit alles resulteerde in 2 burn-outs. De laatste 8 jaar heeft het gebrek aan energie en vreugde mijn leven bepaald. Al na een eerste ademsessie merk ik dat er op subtiele, maar voelbare manier verandering optreedt. Ongelooflijk wat voor invloed deze op mijn lichaam heeft!! Dank u Sindy voor uw vakkundige en begripvolle ondersteuning tijdens de ademsessie. Na wat deze eerste sessie heeft teweeggebracht, ga ik zeker nog vervolg sessie volgen!

Anoniem